Xclusive

Xclusive is een enthousiaste groep muzikanten die van ieder feest een knalfeest maakt! Of het nu gaat om een tentfeest, bedrijfsfeest of bruiloft: Xclusive blaast vol energie en enthousiasme het dak er af. Al jaren is Xclusive een veel gevraagde band vanwege zijn veelzijdigheid, muzikaliteit, repertoirekeuze, het goede geluid en ga zo nog maar even door. Niet voor niets behoort Xclusive tot de top van de Nederlandse party- en coverbands.

Geen feest hetzelfde!

Iets bijzonders, dat willen we allemaal, Xclusive zorgt voor de invulling daarvan. Van begin tot eind stuitert de energie van het podium en sleept deze band u mee door een verrassende repertoirekeuze met mooie ballads, stevige rock, geweldige meezingers, echte discoklassiekers en natuurlijk de meest actuele Top100 nummers.

Waarom Xclusive boeken ?

Professionele aanpak

Wij staan voor wat wij beloven en houden rekening met uw wensen. Onze vaste crew verzorgt de techniek. Hierdoor bent u altijd verzekerd van professioneel licht en geluid.

Ervaren muzikanten

De meeste muzikanten zitten al jaren in het vak en kennen het klappen van de zweep. Daarbij zorgt de passie voor de muziek en de gedrevenheid om te feesten voor een spetterend resultaat.

Eenvoudig te boeken

U kunt ons eenvoedig boeken via Geels Evenementen waardoor u verzekerd bent van deskundig advies. Maar ook het boeken via uw vaste boekingskantoor of rechtstreeks via het telefoonnummer of contactformulier onder aan de pagina is mogelijk.

Eén groot feest

Met Xclusive haalt u alle ingrediënten in huis om van uw evenement één groot feest te maken. Disco, rock, ballads, soul, funk en Nederlandstalig: wij gaan er voor!


Even voorstellen

Zanger Robert

Robert

Zanger en frontman van de band, weet waar het om gaat en brengt ieder nummer met passie over op het publiek. Deze entertainer pur sang stopt niet voor hij het café, de zaal, de feesttent op z'n kop heeft gezet.

Nicole

Het zingen is haar met de paplepel ingegoten en ze heeft zich ontwikkeld tot een allround zangeres. Of het nu een gevoelige ballad is of een keiharde rockplaat, ze zingt het met gemak.

Op het podium is ze op haar best en zorgt ze dat bij elk feest het dak eraf gaat.

Zanger Robert
Gitarist

Edwin

Gitarist van de band en speelt met zijn zes snaren de sterren van de hemel. Lekker rocken of rustige akkoorden zijn net als snerpende solo's geen probleem voor deze virtuoos.

Henk

Als drummer heeft Henk de verantwoordelijke taak om de boel in het gareel en op tempo te houden. Slagvaardig en daadkrachtig stuurt hij de band van swingend hoogtepunt naar hoogtepunt. En af en toe laat hij even met een knallende drumsolo weten wie op het podium de ritmetouwtjes in handen heeft.

Drummer
Bassist

Theo

Samen met Henk vormt Hans de stabiele en geoliede motor van de band. Hij zorgt voor de stuwende baslijnen als basis voor de spetterende, muzikale Xclusive-show. Onverstoorbaar, zeer gedreven en bescheiden, maar muzikaal bijzonder aanwezig en onmisbaar!!

Ronald

Synthesizer, piano's, orgels en nog veel meer. Met gave sounds zorgt Ronald voor een te gekke invulling van onze nummers. Daarnaast speelt hij ook regelmatig slaggitaar en zingt hij backing vocals. Hiermee kunnen we hem met recht de multitool van onze band noemen.

Toetsenist
Saxofonist

Harry

Percussionist Harry slingert alle extra ritmische geluiden zoals conga's, bongo's, timbalen, bekkens, tamboerijn of zelfs een triangel met een geweldig gevoel voor ritme van het podium. En hoor je een vogel voorbij komen....99% zeker: Harry!

Blazers sectie .....

Gelukkig heeft Xclusive een breed netwerk aan muzikanten, hierdoor kunnen wij ook aan extra wensen voldoen zoals bijvoorbeeld een saxofonist, trompetist of zelfs een uitgebreide blazerssectie.

Trompetist

FOTO'S

FEESTTENTEN


Organiseert u een dorpsfeest of tentfeest ?

Xclusive zorgt dat het dak er af gaat. Rock, Nederlandstalig, disco, TOP100, noem het maar. Vol enthousiasme zorgen wij dat de voetjes van de vloer gaan.

OPENBAAR


Of het nu een optreden is op een festival, tijdens Koningsnacht of Koningsdag of een ander evenement: wij vermaken het publiek met al die herkenbare nummers die iedereen kan meezingen. Kortom altijd een groot feest.

BESLOTEN


Als het even wat intiemer moet op bijvoorbeeld een bruiloft of personeelsfeest. passen wij ons eenvoudig aan. We spelen desgevraagd een semi-akoestische set om relaxed de avond te openen waarbij uw gasten eerst lekker kunnen bijkletsen. Om daarna over te schakelen op de feestmodus!

Feesttent
Koningsnacht

De lekkerste hits in onze playlist!

Zoals van een goede en professionele coverband verwacht mag worden werken wij continu aan onze playlist en voegen wij regelmatig nieuwe nummers toe. Daarom is het vrijwel onmogelijk om een actuele lijst bij te houden. Natuurlijk doen wij de echte klassiekers, lekkere discostampers, stevige rock, Nederlandstalige meezingers, hossende feestnummers, onvervalste rock & roll. Maar ook voor een foxtrot of rustige ballad draaien wij onze hand niet om.


NEEM CONTACT MET ONS OP